Herken jij jezelf hierin? Als succesvolle onderneemster komt de ene leuke opdracht na de andere voorbij en je rent van hort naar her voor je bedrijf. Je krijgt veel energie van alles wat er gebeurt en je bent niet te stoppen. Als je dan eindelijk ’s avonds laat op de bank zit, heb je geen tijd of zin meer in die geweldige ideeën die nog uitgewerkt moeten worden of je briljante toekomstvisie. Nee, dan wacht namelijk je administratie, je partner of gewoon Netflix (ja dat mag best).

En zo gaat het al een tijdje… Stiekem al wat langer dan jouw bedoeling is.

WEET JE... JIJ BENT NIET DE ENIGE, ECHT NIET!

Wij begrijpen dit. Wat jij nodig hebt is een worqation! Een moment voor jezelf, een paar dagen even weg van alle drukte om je goed te kunnen focussen. Op jouw business en jezelf. Alleen? Nee, met andere vrouwelijke ondernemers die weten waar jij tegenaan loopt, waar je van kunt leren, die wat van jou kunnen leren. Omdat je uit je vertrouwde omgeving bent en met andere mensen kan je veel makkelijker met andere ogen naar jouw business kijken. Wees voorbereid op heel veel; ‘oh heb jij dat ook?’ en ‘ja, inderdaad!’ En dat allemaal in een luxe accommodatie onder de Spaanse zon.

 

Hoe gaan we dit doen? Met leuke actieve workshops en sessies. Door feedback van je mede worqationers en door heerlijk te ontspannen, want dat verdien jij ook. Naast werken is er natuurlijk ook tijd voor leuke dingen! We streven naar een perfecte balans tussen werk en ontspanning, want we willen natuurlijk ook wel een beetje vakantiegevoel hebben. Tussen de bedrijven door ontstaan de beste en meest inspirerende gesprekken.

 

En dan? Je gaat naar huis met vernieuwde energie, focus voor je bedrijf en fijne herinneringen. En omdat je elkaar in een korte tijd zo goed leert kennen, bouw je een heel bijzondere band op. Daar heb je niet alleen tijdens de Worqation heel veel aan, maar ook lange tijd daarna nog. Ga jij met ons mee?

WORQATION MALAGA

CONTACT

Tel: 0591 - 230018

Nijbracht 128, 7821 CE, Emmen

© 2023 by Anton & Lily. Proudly created with Wix.com

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon